Martin Audio Blackline X powered

Schrijf je in voor een gratis demo

Beleef met een directe videoverbinding een exclusieve live-sessie met een Martin Audio – specialist!

Een exclusieve live-sessie met een specialist!

Geen interesse

Zoveel meer dan powered speakers..

Martin Audio’s Blackline X powered biedt geavanceerde en unieke features in combinatie met Martin Audio geluids- en bouwkwaliteit.
Class D versterkers in combinatie met een 3-kanaals mixer en bluetooth control bieden de moderne engineer zoveel meer mogelijkheden en bedieningsgemak! 

Tops en sub

Met een 12″ en 15″ fullrange en een 18″ sub biedt Blackline Powered en complete range voor enorm veel toepassingen in mobiele en installatietoepassingen. 

Bluetooth control en streaming 

De Bluetooth® app, verkrijgbaar na de zomer van 2019, biedt streaming en control vanaf Android en iOS apparatuur. Naast streaming biedt de Bluetoothverbinding ook toegang tot de DSP settings, mixer en mode functions om de luidspreker remote te optimaliseren.

Power en control 

High-efficiency 1300W en 2000W Class D amplifiers zorgen voor hoge output en zeer efficiënte stroomopname. De ingebouwde DSP optimaliseert de prestaties en zorgt voor controle en bescherming, daarnaast kan op de achterzijde de DSP worden bediend via een kleurenscherm en rotary control: een 3-band EQ op elk kanaal, drie presets en operating modes (incl. fullrange, monitor en gebruik in combinatie met subwoofer). Zo kunnen de luidsprekers snel en makkelijk worden geoptimaliseerd zonder toegevoegde externe processors. 

 

[brb_collection id=”8203″]

Contact

Direct contact? Bel 030-2414070 tijdens kantooruren of mail met sales@ampco-flashlight.nl

CV Upload

Max. bestandsgrootte: 256 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Frans van Houten

Frans van Houten

Account Manager

“Voor elke toepassing en smaak het ideale systeem”