Geschiedenis

Ampco Flashlight Rental

Zowel Ampco als Flashlight ontstaan aan het eind van de jaren 70 als zijn pioniers op het gebied van geluid en licht voor theater, concerten, festivals en bands. Beide bedrijven groeien en fuseren eind jaren 90 tot 1 bedrijf, dat nu toonaangevend is in Nederland en daarbuiten.

 

Ampco Flashlight Sales

Naast pioniers in verhuur worden Ampco en Flashlight ook importeur van diversaudio- en lichtmerken, waarvan velen nu nog door Ampco Flashlight Sales worden vertegenwoordigd. De fusie met AudioPro in 2015 heeft de slagkracht versterkt zodat Ampco Flashlight Sales nu op elk gebied de juiste apparatuur en ervaren productspecialisten kan aanbieden.

 

VVEM 

Ampco Flashlight is lid van de Vereniging van Evenementen Makers. De VVEM is in 2001 opgericht voor professionals in de publieksevenementenbranche. De VVEM vertegenwoordigt bedrijven uit verschillende hoeken van de evenementenbranche. Zowel organisatoren, locatieverstrekkers als leveranciers vinden hun plek waarbij kwaliteit, veiligheid en professionaliteit hoog in het vaandel staan.