Cameo Lights vind je vanaf nu bij Ampco Flashlight Sales

Cameo: For Lumen Beings

Cameo, het lichtmerk van de Adam Hall Group, biedt een breed pakket lichtproducten voor live, theater, install en TV. Deel uitmakend van een wereldwijde producent van professionele AV – apparatuur heeft Cameo de slagkracht, professionaliteit en brede portfolio die past bij onze andere topmerken.

Vanaf nu is Ampco Flashlight Sales jouw leverancier van Cameo! Neem contact op voor meer informatie, prijzen of een demo.

 

Rental & Live

Theatre & Broadcast

Architectural & Outdoor

Highlights uit het Cameo assortiment

ZENIT series washlights: in diverse varianten en vermogens verkrijgbaar, ook met STROBE functie. Een hardloper in de rental – markt, tevens zeer geschikt voor buitenverlichting.

S-series Softlights: de beste vriend van de camera. IP65 in 2 formaten, met een brede range honeycombs, diffusors, barndoors en filters. Voor TV, Theater en meer!

Moving lights met uitstekende prijs/kwaliteitverhouding.De range omvat o.a. de EVOS washlight serie, de OTOS outdoor serie en de indoor OPUS en AZOR series.

F-series Fresnel spots voor TV, Theater en Music venues. Van klein tot groot: brede keuze aan LED fresnels in warm wit, koud wit en full color . Tevens in pole operated en IP65 versies leverbaar.

Architectural Lights: Mooi ontworpen armaturen geschikt voor zaal- en foyerverlichting, kunstgalerieën, winkels en musea, zowel voor binnen en als buitengebruik, ook met spannings-railvoet verkrijgbaar

Meer info of een demo?

Direct contact? Bel 030-2414070 tijdens kantooruren of mail met sales@ampco-flashlight.nl

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Arnoud de Leeuw

Arnoud de Leeuw

Lichtspecialist

“Meer weten over Cameo? Neem contact op!”

DiGiCo Spring Training Session 2024

Dit waren de DiGiCo - Klang spring sessions  Nu al een begrip voor veel audio - engineers: de DiGiCo sessions in de Ampco Flashlight Studio.Twee dagen DiGiCo training (basic en advanced) door -uiteraard- Jaap Pronk en een volledige KLANG! training door Phil Kamp. Van...

DiGiCo Quantum Pulse Software V1742

SD / Quantum V1742  DiGiCo's nieuwste software release V1742 stelt Quantum-klanten in staat om toegang te krijgen tot Pulse-upgrades terwijl de integratie van het nieuwe KLANG KOS 5.5 besturingssysteem een supersnelle setup van meeslepende IEM-mixsystemen mogelijk...

Ayrton op AMF – Amsterdam Dance Event

Lichtontwerper Andre Beekmans van The Art of Light selecteerde een brede Ayrton line-up voor de 2023 editie van AMF, het grootste event tijdens Amsterdam Dance Event.

Martin Audio THS

Tri-axiale power van Martin Audio: de THS biedt indrukwekkende prestaties bij een compact formaat.

SQ Dante 32×32 Audiokaart

Allen & Heath SQ Dante 32×32 is de nieuwe audiokaart met Dante-module voor SQ-mixers en AHM-matrixprocessors.

Share This