Podium Gigant gaat voor DiGiCo

Nieuwe DiGiCo’s voor Podium Gigant

Podium Gigant is hét multifunctionele cultureel centrum in Apeldoorn dat de bezoeker keus biedt uit Filmhuis, Stadspodium, Cursushuis, Café en een modern Poppodium.

Dat poppodium is nu nog verder gemoderniseerd: De technische ploeg heeft gekozen voor een DiGiCo All in one oplossing ter vervanging van de mengtafels.

Met de SD12 hebben ze nu de beschikking over een veelzijdig werkpaard, aangevuld met de Q225 en zijn fijne workflow voor de monitors.

Beide tafels zijn voorzien van Dante, wat de integratie van de verschillende versterkers in het systeem op een handige wijze combineert. 

De flightcases zijn speciaal ontworpen voor gebruik in het poppodium.

Foto: Podium Gigant technici Simon Kemme (l) en Jasper Ellenbroek met de nieuwe DiGiCo’s

Meer informatie ?

Max. bestandsgrootte: 256 MB.
Bestand uploaden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Arnoud de Leeuw
Productspecialist

DiGiCo Spring Training Session 2024

Dit waren de DiGiCo - Klang spring sessions  Nu al een begrip voor veel audio - engineers: de DiGiCo sessions in de Ampco Flashlight Studio.Twee dagen DiGiCo training (basic en advanced) door -uiteraard- Jaap Pronk en een volledige KLANG! training door Phil Kamp. Van...

DiGiCo Quantum Pulse Software V1742

SD / Quantum V1742  DiGiCo's nieuwste software release V1742 stelt Quantum-klanten in staat om toegang te krijgen tot Pulse-upgrades terwijl de integratie van het nieuwe KLANG KOS 5.5 besturingssysteem een supersnelle setup van meeslepende IEM-mixsystemen mogelijk...

Ayrton op AMF – Amsterdam Dance Event

Lichtontwerper Andre Beekmans van The Art of Light selecteerde een brede Ayrton line-up voor de 2023 editie van AMF, het grootste event tijdens Amsterdam Dance Event.

Martin Audio THS

Tri-axiale power van Martin Audio: de THS biedt indrukwekkende prestaties bij een compact formaat.

SQ Dante 32×32 Audiokaart

Allen & Heath SQ Dante 32×32 is de nieuwe audiokaart met Dante-module voor SQ-mixers en AHM-matrixprocessors.

Share This