Touring

Live, hier en nu. De band, het publiek. De artiest wil perfect podiumgeluid en -licht, de bezoeker verdient een indrukwekkende live-ervaring. Ampco Flashlight heeft de mensen, de ervaring, de middelen en de kennis om elke tour perfect te laten verlopen. Licht, geluid, rigging, video en motion: one-stop shopping is eenvoudig, efficiënt en zorgt voor kostenbesparing bij logistiek en handling. Onze crew met internationale touring ervaring kent de ins en outs, is flexibel en professioneel, onze apparatuur bestaat uit A-merken en wordt ondersteund door een vlekkeloze infrastructuur. 

Optimale logistiek

Wereldwijde service

One stop shopping

Slimme oplossingen

Cases

Wooning Wielerzesdaagse

Wooning Wielerzesdaagse

Turbo-dijen in Rotterdam AHOY bij de Wooning Wielerzesdaagse met licht en geluid van Ampco Flashlight.

Lowlands 2019

Lowlands 2019

Muziek, theater, politiek, food, drinks: Lowlands heeft alles voor de cultuurliefhebber, een concept dat al jarenlang succesvol blijkt. Zelfs het afzeggen van The Prodigy werd feilloos opgevangen door de Staat met een indrukwekkend optreden. Ampco Flashlight levert alle licht-, geluid- en riggingfaciliteiten.

#gomax! Licht en geluid voor live F1 viewing

#gomax! Licht en geluid voor live F1 viewing

The Orange Army is everywhereDe populariteit van de Formule 1 in Nederland is sinds het debuut van Max Verstappen tot grote hoogten gestegen, en niet in de laatste plaats om zijn adembenemende acties. Terwijl tienduizenden Max zagen winnen vanaf de tribunes bij de GP...

Contact

Max. bestandsgrootte: 256 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Marco de Koff

Marco de Koff

Account Touring

“We gaan graag over de grenzen met onze mensen en apparatuur”