Martin Audio

Schrijf je in voor een gratis demo

Beleef met een directe videoverbinding een exclusieve live-sessie met een Martin Audio – specialist!

Een exclusieve live-sessie met een specialist!

Geen interesse

Over Martin Audio 

Mede door Martin Audio is in de jaren 70 en 80 van de vorige eeuw de audio ook ‘professional’ geworden. Nog steeds toonaangevend in luidsprekersystemen en accessoires voor elke denkbare toepassing. Innoverend met geweldige klank en bouwkwaliteit. 

Nieuwe prijslijst

Alle recente producten en prijzen. Vul het contactformulier onderaan deze pagina in en we mailen je de prijslijst zo snel mogelijk!

NIEUW! TORUS Constant Curvature Array

Baanbrekend in medium-throw toepassingen is Torus het antwoord voor het grootste deel van de popzalen, clubs en theaters!

Uitbreiding ADORN series

De ADORN Installatielijn is uitgebreid met nieuwe types waaronder ceiling- en pendantspeakers. Lees meer na de link!

WPS 8″ line-array

Martin Audio blijft innoveren! WPS heeft maar liefst 10 drivers, is een scalable line array en kan in vrijwel elke toepassing uit de voeten.

Blackline X powered

Met DSP control, bluetooth en handige presets biedt de Blackline X powered veel meer dan alleen een powered luidspreker. 12 en 15″ fullrange en 18″ sub beschikbaar.

MLA Series

Multi – cellular line array: de uitvinding van Martin Audio. Elke driver in elke module wordt apart aangestuurd met aparte processing. Dit resulteert in een ongelooflijke controle van afstraling en dynamiek, waarbij ongewenste vlakken vermeden kunnen worden. Leverbaar in 3 formaten. 

Wavefront Precision Series 

Bestaande uit WPL, WPC en WPM bieden de Wavefront Precision Arrays optimale controle, aangestuurd door externe IKON Amps. 

XE Series

Zeer krachtige Coaxiale floormonitors met Differential Dispersion hoorn voor veeleisende artiesten en toepassingen. 

LE Series

De LE100 (12″) en LE200 (15″) zijn krachtige 2-weg coaxiale monitors met de beroemde kraakheldere Martin Audio sound. Zeer luid ! 

CDD/CDD-WR Series

Combineert de voordelen van coaxiaal ontwerp met de Differential Dispersion. Dit betekent optimale spreiding en muzikaliteit als infill of standalone systeem bij alle mogelijke installatietoepassingen. 

CDD Live Series

De powered variant van de CDD series is flexibel, krachtig en uitgerust met dezelfde geavanceerde hoorn als de CDD serie.

XD-Series

XD series biedt high-power luidsprekers voor diverse toepassingen waar flexibiliteit en gebruiksgemak gevraagd zijn. Leverbaar met diverse ophang- en installatieaccessoires voor horizontale en verticale montage. Ook in te zetten als krachtige stage monitors!  

BlacklineX Series

De voordelige alleskunner: van 8 tot 18 inch, inclusief subs en accessoires voor bars, horeca en clubs. Betrouwbaar, vernieuwd en onverwoestbaar. 

O-Line Series

Oline is een uniek product waar zowel de geluidstechnicus als de architect en de boekhouder heel blij van wordt.  
Het combineert de eigenschappen van een line array met die van een steerable column, met daarbij de warme sound van multiple dome tweeters. arrays van 8 tot 18 units zijn mogelijk. 

SX Series subwoofers

SX subwoofers zijn breed inzetbaar bij installed en live sound waar een extra laag benodigd is en combineren uitstekend met alle Martin Audio series. van de compacte en krachtige SX110 tot de overweldigende SXH218. Ook powered, flying en cardioïde versies verkrijgbaar!

Adorn Series

ADORN is een krachtige serie installatieluidsprekers die pro-audio binnenbrengt in restaurants, bars, kantoren en musea, bestaande uit tops met 4″ of 5,5″ woofer(beiden ook in 70/100V versie verkrijgbaar) en een 10″ sub.

Ceiling Series

Ontworpen om prestaties te leveren die je niet verwacht van plafondluidsprekers, biedt de Ceiling Series muzikaliteit en geluidskwaliteit in deze discipline. Zo bewijst Martin Audio dat vorm geen afbreuk hoeft te doen aan functie.  

Contact

Direct contact? Bel 030-2414070 tijdens kantooruren of mail met sales@ampco-flashlight.nl

CV Upload

Max. bestandsgrootte: 256 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Martijn de Jong

Martijn de Jong

Account Manager

“Voor elke toepassing en smaak het ideale systeem”