SGM

Schrijf je in voor een gratis demo

Beleef met een directe videoverbinding een exclusieve live-sessie met een SGM – specialist!

Een exclusieve live-sessie met een specialist!

Geen interesse

Nieuw: Q-8

 

Q8 is een dual-source touring fixture volgens studiostandaard en biedt een 57000 lm strobe-functie, een 53000lm high-coloring floodlight en een krachtige blinder. Lees meer voor alle specs en info.

Nieuw: G-7 BeaSt

De G-7 BeaSt (BeamStrobe) combineert twee volledig verschillende lichtbronnen in één krachtig armatuur: BeaSt biedt tegelijkertijd een krachtige beam en een sterke pixelstrobe. Zo biedt de BeaSt nieuwe creatieve mogelijkheden voor vrijwel alle toepassingen! 

 

P-Series Washlights

IP65 rated washlights met de nieuwste LED technologie. Uitgerust met RFID en ingebouwde wireless DMX ontvanger, lenzen zijn verwisselbaar.

Q – Series 

Door toepassing van 2000 LED’s in een compacte IP65 behuizing levert de Q series tot 28K lumen in een stijlvolle en multifunctionele behuizing. Biedt theaters, TV studio’s en andere toepassingen een flicker-free floodlight, maar kan ook als krachtige witte Strobe worden toegepast.

I – Series

IP65 rated narrow 8.5° beam extreme long-throw washlights met de nieuwste LED technologie. Uitgerust met RFID en ingebouwde wireless DMX ontvanger.

G – Series

LED moving heads in varianten Spot, Wash en Beam met bijzondere eigenschappen waaronder de IP65 rating. Minder stof en vocht, en dus veel minder onderhoud gecombineerd met grootse prestaties.

S – Series

Met de S-4 Fresnel biedt SGM een zeer accuraat LED armatuur met superieure kleurmenging en laag energieverbruik. Het optische systeem biedt een combinatie van hoge output, perfecte kleuren en zeer gelijkmatige projectie. Handmatig verstelbaar in combinatie met manual en motorized zoom en dimbaar dus ideaal voor theatertoepassingen. 

POI – Permanent Outdoor Installation

IP66 rated modellen met de nieuwste LED technologie voor Permanent Outdoor Installation (POI) met bijzondere eigenschappen. Minder stof en vocht, UV en zuur/zout bestendig en dus veel minder onderhoud gecombineerd met grootse prestaties. Vrijwel alle modellen in IP66 verkrijgbaar, vraag naar de mogelijkheden!

Effects Lights

SGM biedt een professionele serie effects lights, LED bars en special effects. Een mooie aanvulling op het showlicht en multi-inzetbaar bij alle denkbare toepassingen.

Contact

Direct contact? Bel 030-2414070 tijdens kantooruren of mail met sales@ampco-flashlight.nl

CV Upload

Max. bestandsgrootte: 256 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Arnoud de Leeuw

Arnoud de Leeuw

Account Manager

“Weer- en stofbestendig met geweldige prestaties!”

Bas van Schelven

Bas van Schelven

Account Manager

“Op zoveel plekken in te zetten, ik vertel er graag meer over”