Airlight verlicht de Melkweg met Ayrton

52 Ayrton Diablo voor Amsterdamse poptempel

 

Kortgeleden heeft de Melkweg een flinke upgrade van de lichtinstallatie ondergaan: 52 Ayrton Diablos werden toegevoegd, geleverd door Ruud Pouwels van Airlight, een full-service consultant voor advies, installatie en service. Met zijn rijke ervaring als lichttechnicus biedt Ruud de kennis, ervaring en de 24/7 service die een toonaangevende popzaal verdient. 

 

Ruud licht de keuze voor Diablo’s toe:

“Naast de producteigenschappen zoals bouwkwaliteit, features, lichtkwaliteit en -opbrengst, waren voor de Melkweg nog 2 doorslaggevende zaken: Alle apparatuur moet, vanwege de aard van de programmering, wereldwijd bekend en geaccepteerd zijn. Daarbij was het belangrijk dat de mixture door één persoon in een manlift in en uit het grid moet kunnen worden gehaald. 

De Diablo’s voldeden aan alle criteria en tot dusver zijn ze een probleemloze en mooie toevoeging gebleken voor de Melkweg!”

 

Geleverd door Ampco Flashlight Sales vind je de Ayrton produkten op veel toonaangevende plekken terug. De Airlight – Ampco Flashlight samenwerking gaat nog verder aldus Ruud Pouwels: 

“Ampco Flashlight is niet alleen een gewaardeerde distributeur en leverancier; daarnaast biedt de verhuurafdeling een waardevolle backup voor extra service aan mijn klanten”.

 

 

https://www.airlightholland.nl

Ayrton Diablo’s in actie bij Kraak & Smaak in de Melkweg tijdens ADE 2022. foto’s (c) Tim van Etten

Contact

Max. bestandsgrootte: 128 MB.
Bestand uploaden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

DiGiCo Spring Training Session 2024

Dit waren de DiGiCo - Klang spring sessions  Nu al een begrip voor veel audio - engineers: de DiGiCo sessions in de Ampco Flashlight Studio.Twee dagen DiGiCo training (basic en advanced) door -uiteraard- Jaap Pronk en een volledige KLANG! training door Phil Kamp. Van...

Ayrton op AMF – Amsterdam Dance Event

Lichtontwerper Andre Beekmans van The Art of Light selecteerde een brede Ayrton line-up voor de 2023 editie van AMF, het grootste event tijdens Amsterdam Dance Event.

Martin Audio THS

Tri-axiale power van Martin Audio: de THS biedt indrukwekkende prestaties bij een compact formaat.

SQ Dante 32×32 Audiokaart

Allen & Heath SQ Dante 32×32 is de nieuwe audiokaart met Dante-module voor SQ-mixers en AHM-matrixprocessors.

Ampco Flashlight Sales op ISE 2024

Onze collega’s zijn aanwezig op de Inegrated Systems Europe (ISE) in Barcelona. Op deze pagina zie je wie en waar! Zien we je in Barcelona?

Share This