Allen & Heath: nu nog scherper geprijsd!

XONE, ZED en QU in prijs verlaagd!

Jij profiteert ook van het succes van de diverse Allen & Heath series: door betere inkoop en productie kunnen wij de prijzen verlagen van de Xone, PLAYdifferently,  Zed en QU series.

Onze productspecialisten zitten voor je klaar om je meer te vertellen over producten, features, prijzen en condities.

Neem contact op voor meer informatie! 

QU – series

QU omvat het volle potentieel van digitaal mixen, zoals total recall van settings inclusief faderpositie en preamp gain, recording, IPAD control, personal moitoring opties en local en remote I/O.

ZED series

Portable premium mixer voor bands, verhuur, artiesten, studio-opnamen en uitzendingen. Waar je ook bent en wat je ook wil, ZED heeft de mixer voor jouw wensen.

XONE series

Analoge sound met features voor de toekomst: XONE mixers zijn de favoriet van DJ’s en Audio-engineers wereldwijd. Met -uiteraard- de beroemde VCF filters en connectiviteit voor laptops, pedalen, drumcomputers en externe FX. XONE zie je terug bij de meest toonaangevende clubs en festivals. 

PLAYdifferently

Een DJ – mixer zoals geen andere. Ontworpen door Richie Hawtin en Andy Rigby – Jones biedt de PLAYdifferently ongeevenaarde analoge studio – sound gecombineerd met de beste DJ – tools. 

Meer weten?

Voor alle vragen, verzoeken, prijzen en bestellingen staan Jos en Frank voor je klaar via sales@ampco-flashlight.nl of 030-2414070. Neem contact op voor meer informatie of kijk voor meer Allen & Heath producten op onze merkenpagina

Een vraag over Allen & Heath ?

Max. bestandsgrootte: 128 MB.
Bestand uploaden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Jos Boerma

Jos Boerma

Product specialist

Frank van Tussenbroek

Frank van Tussenbroek

Product support

DiGiCo Spring Training Session 2024

Dit waren de DiGiCo - Klang spring sessions  Nu al een begrip voor veel audio - engineers: de DiGiCo sessions in de Ampco Flashlight Studio.Twee dagen DiGiCo training (basic en advanced) door -uiteraard- Jaap Pronk en een volledige KLANG! training door Phil Kamp. Van...

Ayrton op AMF – Amsterdam Dance Event

Lichtontwerper Andre Beekmans van The Art of Light selecteerde een brede Ayrton line-up voor de 2023 editie van AMF, het grootste event tijdens Amsterdam Dance Event.

Martin Audio THS

Tri-axiale power van Martin Audio: de THS biedt indrukwekkende prestaties bij een compact formaat.

SQ Dante 32×32 Audiokaart

Allen & Heath SQ Dante 32×32 is de nieuwe audiokaart met Dante-module voor SQ-mixers en AHM-matrixprocessors.

Ampco Flashlight Sales op ISE 2024

Onze collega’s zijn aanwezig op de Inegrated Systems Europe (ISE) in Barcelona. Op deze pagina zie je wie en waar! Zien we je in Barcelona?

Share This