De Allen & Heath SQ Dante 32×32

SQ Dante 32×32

De Allen & Heath SQ Dante 32×32 is een Dante-module voor SQ-mixers en AHM-matrixprocessors. Deze module maakt  verbinding mogelijk met compatibele versterkers, voorversterkers of andere apparaten op een Dante-netwerk. Je kunt tot 32×32 kanalen in- of uitsturen.

De SQ Dante 32×32-kaart kan worden omgeschakeld tussen 96 of 48 kHz om Dante-netwerken met een van deze samplesnelheden te ondersteunen. Naast het vergemakkelijken van systeemintegratie maakt de kaart ook digitale splitsingen en betaalbare multitrack-opnames rechtstreeks naar een computer mogelijk.

Installatie

Naast het eenvoudig integreren van AHM-processors in bestaande Dante-netwerken, maakt het ook  Dante-geactiveerde uitbreidingen mogelijk, waaronder de compacte en draagbare DT22, DT02 en DT20, DT164-W en de DT168-stagebox. Dit maakt SQ Dante 32×32 de perfecte partner voor de AHM-32 en AHM-16 Audio Matrix Processors. 

Meer info over Allen & Heath?

Max. bestandsgrootte: 128 MB.
Bestand uploaden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Frank van Tussenbroek
Frank van Tussenbroek
Jos Boerma

DiGiCo Spring Training Session 2024

Dit waren de DiGiCo - Klang spring sessions  Nu al een begrip voor veel audio - engineers: de DiGiCo sessions in de Ampco Flashlight Studio.Twee dagen DiGiCo training (basic en advanced) door -uiteraard- Jaap Pronk en een volledige KLANG! training door Phil Kamp. Van...

Ayrton op AMF – Amsterdam Dance Event

Lichtontwerper Andre Beekmans van The Art of Light selecteerde een brede Ayrton line-up voor de 2023 editie van AMF, het grootste event tijdens Amsterdam Dance Event.

Martin Audio THS

Tri-axiale power van Martin Audio: de THS biedt indrukwekkende prestaties bij een compact formaat.

Ampco Flashlight Sales op ISE 2024

Onze collega’s zijn aanwezig op de Inegrated Systems Europe (ISE) in Barcelona. Op deze pagina zie je wie en waar! Zien we je in Barcelona?

Share This