Clear-Com update voor The Crew

OB Van & Flight Pack: Connected by Clear – Com

 Gevestigd in Nederhorst den Berg, dicht bij het omroepcentrum van Nederland in Hilversum, heeft The Crew een verfrissende kijk op uitzendingen. Gericht op de vaardigheden en talenten van hun mensen, zoeken ze naar de beste apparatuur en tools om hun brede scala aan werkzaamheden uit te voeren.

Hun programmering loopt uiteen, van live sportevenementen tot spelshows, talentenjachten tot nationale fondsenwervingsevenementen, van reportages tot biografieën, kookshows tot concerten. Deze gevarieerde programma’s worden uitgezonden vanuit studio’s, theaters, clubs en buitenlocaties.

Om aan hun technische behoeften te voldoen, beschikt The Crew over twee moderne OB-vans en een flexibele mobiele set die ze ‘Flight Pack’ hebben genoemd. Het vlaggenschip van de vloot is hun nieuwe OBV2, een state-of-the-art bus die tot 14 camera’s en 16 werkplekken kan verwerken.

Communicatie is essentieel voor moderne omroepen, en voor hun nieuwste OB Van heeft The Crew zich gewend tot Clear-Com-specialist Frans van Houten bij Ampco Flashlight Sales voor een reeks intercomoplossingen.

OBV2 beschikt nu over een Clear-Com Eclipse® HX Digital Matrix-systeem uitgerust met een E-IPA-kaart met 32 poorten, 15 V-Series Keypanels en 5 V-Series Desktop-panels met headsets en microfoons als eindgebruikersstations, evenals 24 Clear-Com 4W Interfaces voor verbindingen met de geluidsmixer, portofoons en vele andere externe systemen. Dit wordt allemaal aangevuld met het FreeSpeak II® digitale draadloze systeem, bestaande uit 24 FreeSpeak II 1,9 GHz beltpacks en vier IP-transceivers. Daarnaast zijn er Agent-IC mobiele app-verbindingen voor gebruikers die hun eigen apparaten willen gebruiken om toegang te krijgen tot het intercomsysteem. Ten slotte kan het Arcadia Central Station worden gebruikt als een op zichzelf staand systeem voor kleinere evenementen met draadloze FreeSpeak II-beltpacks of worden toegevoegd aan de OBV’s via 8 DANTE-poorten.

 

Peter Westbroek, engineer bij The Crew, voegt toe:

“Met OBV2 was ons doel om een state-of-the-art, moderne OB Van te creëren die kan voldoen aan elke opdracht op elke locatie voor elke klant. Het spreekt voor zich dat dit ook geldt voor de gebruikte apparatuur. Met Clear-Com hebben we een perfecte oplossing gevonden voor onze communicatiebehoeften, geïnstalleerd in de werkruimtes en mobiel. Samen met Frans en zijn Ampco Flashlight Sales-team hebben we een communicatiesysteem ontworpen, in bedrijf gesteld en geïnstalleerd dat zich dagelijks bewijst in onze grote verscheidenheid aan opdrachten en klanten.”

Met televisieprogrammering en de voorkeuren van kijkers die voortdurend veranderen, heeft The Crew zich aangepast aan nieuwe programmaformats. Deze noodzaak van de grootst mogelijke flexibiliteit van hun communicatiesysteem bood Frans van Houten van Ampco Flashlight Sales een gezonde uitdaging.

“Het was heel verfrissend om de professionals bij ‘The Crew’ te verbinden met mijn ervaring bij Clear-Com,” aldus Frans. “Het team is flexibel en deskundig; hun verzoeken waren duidelijk en passen perfect bij hun werkzijze. Het is altijd fijn om een oplossing te kunnen bieden op basis van Clear-Com en dit heeft geresulteerd in een modern en toekomstbestendig systeem voor The Crew!”

Meer informatie ?

Max. bestandsgrootte: 256 MB.
Bestand uploaden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Arnoud de Leeuw
Productspecialist

DiGiCo Spring Training Session 2024

Dit waren de DiGiCo - Klang spring sessions  Nu al een begrip voor veel audio - engineers: de DiGiCo sessions in de Ampco Flashlight Studio.Twee dagen DiGiCo training (basic en advanced) door -uiteraard- Jaap Pronk en een volledige KLANG! training door Phil Kamp. Van...

DiGiCo Quantum Pulse Software V1742

SD / Quantum V1742  DiGiCo's nieuwste software release V1742 stelt Quantum-klanten in staat om toegang te krijgen tot Pulse-upgrades terwijl de integratie van het nieuwe KLANG KOS 5.5 besturingssysteem een supersnelle setup van meeslepende IEM-mixsystemen mogelijk...

Ayrton op AMF – Amsterdam Dance Event

Lichtontwerper Andre Beekmans van The Art of Light selecteerde een brede Ayrton line-up voor de 2023 editie van AMF, het grootste event tijdens Amsterdam Dance Event.

Martin Audio THS

Tri-axiale power van Martin Audio: de THS biedt indrukwekkende prestaties bij een compact formaat.

SQ Dante 32×32 Audiokaart

Allen & Heath SQ Dante 32×32 is de nieuwe audiokaart met Dante-module voor SQ-mixers en AHM-matrixprocessors.

Share This