DiGiCo kondigt nieuwe 'Pulse' software aan

ANAHEIM, Californië – NAMM Show.  DiGiCo komt met de ‘Pulse’ software om de veelzijdigheid van hun consoles te vergroten

DiGiCo kondigt aan dat het binnenkort nieuwe software zal uitbrengen voor zijn populaire Quantum338, Quantum338T en Quantum225 mengtafels. Dit betekent dat gebruikers vanaf april, tegen een kleine vergoeding, van de ‘Pulse’ softwarepakketten kunnen genieten. Deze updates verhogen het aantal invoerkanalen en bussen voor elk model en voegen enkele handige functies toe.

De Update
Voor de drie populaire consoles betekent de upgrade een toename van het aantal invoerkanalen, processoren en Bussen. Andere extra’s zijn onder meer de toevoeging van Mix Minus-functionaliteit en een grotere 36×36 Matrix op het “T” theater-softwaremodel van de console.

Nieuwe Fourier Integratie
Fourier  komt ook met een nieuwe audio interface kaart gebaseerd op Dante waardoor de meeste consoles van DiGiCo – zelfs die zonder DMI-kaartsleuven – gemakkelijk kunnen worden toegevoegd aan het Dante-ecosysteem. Binnenkort zal het mogelijk zijn om het systeem achteraf te installeren op alle Quantum-consoles en ook op de meerderheid van de SD-lijn.

Compensatie
“DiGiCo’s klanten zijn buitengewoon loyaal, en we willen hen altijd belonen met de best mogelijke productverbeteringen en rendement op investering. Deze nieuwe Pulse-updates zullen ervoor zorgen dat gebruikers van Quantum Series-consoles op hun best blijven. Als blijk van waardering voor onze klanten, vooral in deze uitdagende jaren, bieden we een 50 procent korting op de nieuwe software als hun Quantum338 of Quantum225 vóór 2024 is aangeschaft. Het is onze manier om dankbaarheid te tonen voor hun voortdurende steun aan het DiGiCo-merk.”

Meer weten over DiGiCo?

Max. bestandsgrootte: 128 MB.
Bestand uploaden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Bart van der Smissen
    Product specialist

DiGiCo Spring Training Session 2024

Dit waren de DiGiCo - Klang spring sessions  Nu al een begrip voor veel audio - engineers: de DiGiCo sessions in de Ampco Flashlight Studio.Twee dagen DiGiCo training (basic en advanced) door -uiteraard- Jaap Pronk en een volledige KLANG! training door Phil Kamp. Van...

Ayrton op AMF – Amsterdam Dance Event

Lichtontwerper Andre Beekmans van The Art of Light selecteerde een brede Ayrton line-up voor de 2023 editie van AMF, het grootste event tijdens Amsterdam Dance Event.

Martin Audio THS

Tri-axiale power van Martin Audio: de THS biedt indrukwekkende prestaties bij een compact formaat.

SQ Dante 32×32 Audiokaart

Allen & Heath SQ Dante 32×32 is de nieuwe audiokaart met Dante-module voor SQ-mixers en AHM-matrixprocessors.

Ampco Flashlight Sales op ISE 2024

Onze collega’s zijn aanwezig op de Inegrated Systems Europe (ISE) in Barcelona. Op deze pagina zie je wie en waar! Zien we je in Barcelona?

Share This