DiGiCo Software Release V1742

KLANG KOS 5.5 Update

SD / Quantum V1742

DiGiCo’s nieuwste software release V1742 stelt Quantum-klanten in staat om toegang te krijgen tot Pulse-upgrades terwijl de integratie van het nieuwe KLANG KOS 5.5 besturingssysteem een supersnelle setup van meeslepende IEM-mixsystemen mogelijk maakt.

Versie 1742, ontworpen voor alle SD- en Quantum-consoles, vervangt de vorige versie V1619.

Deze update stelt eigenaren van Quantum338 en Quantum225 in staat om DiGiCo’s optionele nieuwe Pulse-software extensie aan te schaffen en te benutten. Deze nieuwe software is afgelopen januari geïntroduceerd. Deze uitbreiding breid het aantal invoerkanalen, bussen en Mustard- en Nodal-processors uit. V1742 biedt op zichzelf Quantum7 en Quantum5 klanten een gratis upgrade in het aantal Mustard-processors.

De V1742-update van DiGiCo biedt ondersteuning voor het gebruik van een interne Fourier Interface Card. Bovendien breidt de software compatibiliteit uit met twee andere fabrikanten van meeslepende audio-platforms, waardoor native worksurface-besturing mogelijk is van Meyer Sound’s Spacemap Go en Adamson’s FletcherMachine.

Gebruikers van de DiGiCo V1742 software-update zullen een scala aan andere voordelen ontdekken, waaronder:

  • Mix Minus toegevoegd aan Quantum-consoles
  • Mustard Dynamics nu weergegeven op Quantum meterbridge
  • Indicatoren voor Control Group en hard Mute zijn toegevoegd aan de meterbridge multi-layer view voor de SD7/Quantum7 en SD5/Quantum5
  • Ondersteuning van Quantum852 sessieconversie
  • Ondersteuning voor DMI-AVB-kaart
  • Andere functies en verbeteringen

Meer informatie en downloaden van DiGiCo V1742

 

KOS 5.5

De V1742 update maakt het voor DiGiCo-gebruikers mogelijk om te profiteren van het gloednieuwe KOS 5.5 besturingssysteem van KLANG, die standalone console integratie mogelijk maakt zonder dat een aparte PC nodig is om KLANG uit te voeren.

KOS 5.5 brengt tevens tal van andere verbeteringen met zich mee, waaronder een gestroomlijnd installatieproces dat automatisch de console detecteert en de installatietijd aanzienlijk verkort.

Andere handige functies zijn onder meer automatische console aux- en aux-node-mapping / benoeming, evenals automatische laad en opslag van showbestanden. Tevens zijn er extra beheerdersfuncties toegevoegd waaronder een geschiedenisfunctie en nieuwe, gebruiksvriendelijke EQ-presets.

  • KLANG-posities hebben nu een aparte recall scope
  • KLANG DiGiCo Console Integration “Lite”
  • DMI-Klang gemonteerd in Orange Box
  • Nieuwe Dante Follow update
  • Nieuwe Roots Intensity EQ-presets

Meer informatie en downloaden van Klang KOS 5.5

Martin Audio Training | Terugblik op 2 dagen praktijk en theorie

Martin Audio Trainingsdagen  Deze week hebben we weer wat nieuws geïntroduceerd: De eerste Martin Audio trainingsdagen georganiseerd in onze eigen Ampco Flashlight Studio!Wavefront Precision Robin Dibble van Martin Audio verzorgde de training. Speciaal uit Engeland...

Audiotonix STEAM

Op zichzelf doet de naam Audiotonix misschien niet zo snel een belletje rinkelen. Als we je nou vertellen dat dit het moederbedrijf achter vooraanstaande merken zoals Allen & Heath, DiGiCo en KLANG is? Dan is er eigenlijk geen verdere introductie meer nodig...

DiGiCo Spring Training Session 2024

Dit waren de DiGiCo - Klang spring sessions  Nu al een begrip voor veel audio - engineers: de DiGiCo sessions in de Ampco Flashlight Studio.Twee dagen DiGiCo training (basic en advanced) door -uiteraard- Jaap Pronk en een volledige KLANG! training door Phil Kamp. Van...

Ayrton op AMF – Amsterdam Dance Event

Lichtontwerper Andre Beekmans van The Art of Light selecteerde een brede Ayrton line-up voor de 2023 editie van AMF, het grootste event tijdens Amsterdam Dance Event.

Martin Audio THS

Tri-axiale power van Martin Audio: de THS biedt indrukwekkende prestaties bij een compact formaat.

SQ Dante 32×32 Audiokaart

Allen & Heath SQ Dante 32×32 is de nieuwe audiokaart met Dante-module voor SQ-mixers en AHM-matrixprocessors.