DiGiCo & KLANG

Spring Training Session

Dit waren de DiGiCo – Klang spring sessions 

Nu al een begrip voor veel audio – engineers: de DiGiCo sessions in de Ampco Flashlight Studio.
Twee dagen DiGiCo training (basic en advanced) door -uiteraard- Jaap Pronk en een volledige KLANG! training door Phil Kamp.

Van de basis tot geavanceerde functies: ruim 80 engineers zijn weer op de hoogte van de laatste do’s en dont’s zodat ze met vertrouwen met de DiGiCo’s aan de slag kunnen. Op naar het festivalseizoen..

Diegenen die hun artiesten de ultieme In-Ear monitor – experience willen meegeven konden bij Phil Kamp en KLANG! terecht.

Deze trainingen gemist ? Houd onze website, nieuwsbrief en socials in de gaten, na de zomer volgt een nieuwe serie trainingen, met ongetwijfeld veel nieuws en updates!

 

Over KLANG!

Dag 3 stond geheel in het teken van KLANG. De enige echte “Mister KLANG” Phil Kamp nam de aanwezigen mee in de wereld van hun indrukwekkende Immersive In-Ear Mix techniek. Naast uitleg over hoe te werken met de productseries van KLANG kwamen er ook andere interessante zaken aan bod.

Wist je bijvoorbeeld dat bij lange tijd luisteren naar stereo-headsets je brein gefopt wordt en de tonen niet goed meer kan onderscheiden? Met KLANG Immersive techniek kan je de verschillende kanalen plaatsen in de ruimte waardoor je dit tegengaat.

Zo kwam er natuurlijk nog veel meer diepgaande informatie aan bod omtrent alles gerelateerd aan KLANG en hun expertise tijdens deze geslaagde trainingsdag. 

Voorafgaand aan deze cursusdagen was er nog een heuse primeur: Ons nieuwe merk “Sound Devices” werd aangekondigd, maar hier krijg je later nog veel meer over te horen.

Namens Ampco-Flashlight Sales, DiGiCo en KLANG willen we iedereen bedanken die aanwezig was en interesse toonde in ons assortiment. Mocht je nog vragen hebben omtrent een van onze producten dan staan wij je natuurlijk graag te woord.

Wil je er in de herfst (weer) bij zijn? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en je krijgt vanzelf een melding wanneer je jezelf kan aanmelden.

Martin Audio en Stairway Productions

Stairway To Heaven De eerste keer dat Menno Smit van Stairway Productions een volledig uitgerust Martin Audio systeem hoorde was tijdens het Lowlands Festival in 2009. "Ik werd gewoon weggeblazen door deze muur van geluid. Sterker nog, ik was zo onder de indruk van...

ETC ColorSource PAR jr

ETC ColorSource PAR jr De PAR jr is de nieuwste toevoeging aan de ColorSource-reeks van ETC. Een compacte, lichtere en stillere versie uit deze populaire serie. Beschikbaar in 2 opties voor zowel pastel/wit als voor verzadigde kleuren. Ondanks zijn kleine lensformaat...

Ayrton Kyalami & Nando 502 WASH

AYRTON Kyalami & Nando 502 WASH Op Prolight & Sound 2024 kreeg de stand van Ayrton veel aandacht. Tijdens deze beurs, gehouden van 19 tot 22 maart in Frankfurt, presenteerde Ayrton twee nieuwe modellen. Kyalami De Kyalami, een zeer compacte beam-armatuur met...

NTI MeasurEye | Cloud Based Monitor Programma

NTI MeasurEye MeasurEye is een cloud based oplossing voor het monitoren van al je metingen. De alles-in-een-hub om al je meetgegevens in realtime te verzamelen en in te kunnen zien.  Met MeasurEye geniet je van de flexibiliteit om moeiteloos externe monitor projecten...

Martin Audio Training | Terugblik op 2 dagen praktijk en theorie

Martin Audio Trainingsdagen  Deze week hebben we weer wat nieuws geïntroduceerd: De eerste Martin Audio trainingsdagen georganiseerd in onze eigen Ampco Flashlight Studio!Wavefront Precision Robin Dibble van Martin Audio verzorgde de training. Speciaal uit Engeland...

Audiotonix STEAM Project

Audiotonix Op zichzelf doet de naam Audiotonix misschien niet zo snel een belletje rinkelen. Als we je nou vertellen dat dit het moederbedrijf achter vooraanstaande merken zoals Allen & Heath, DiGiCo en KLANG is? Dan is er eigenlijk geen verdere introductie meer...

Ayrton op AMF – Amsterdam Dance Event

Lichtontwerper Andre Beekmans van The Art of Light selecteerde een brede Ayrton line-up voor de 2023 editie van AMF, het grootste event tijdens Amsterdam Dance Event.