Ervaring helpt Emma TV met Clear-Com

Emma TV geholpen met Clear-Com

Wat begon met een simpele videocamera in 1981 is nu een volwaardig kinder-TV station vanuit het Emma kinderziekenhuis in het AMC Amsterdam. Vanaf de tienerafdeling maakt Emma TV twee maal per week een live TV-programma, met reportages en bekende gasten. Binnen het AMC neemt Emma een unieke plek in, waarmee ze ontspanning, plezier en afleiding brengen aan patiënten, familie en zorgpersoneel. Toen het vertrouwde Clear-Com Freespeak basisstation het na jarenlange trouwe dienst begaf, heeft Frans van Houten, onze Clear-Com specialist, eenzelfde basisstation voor ze gevonden, geprogrammeerd en aangesloten. Een leuke klus, zo legt Frans uit: “Een 16 jaar oud basisstation, dat betekende oldskool programming. Leuk om te doen en nog leuker om Emma TV te helpen!”

Een factuur sturen vonden we niet nodig, een goed werkende intercom voor Emma TV wel. Zo kan de zender weer jaren verder !

 

 

DiGiCo Spring Training Session 2024

Dit waren de DiGiCo - Klang spring sessions  Nu al een begrip voor veel audio - engineers: de DiGiCo sessions in de Ampco Flashlight Studio.Twee dagen DiGiCo training (basic en advanced) door -uiteraard- Jaap Pronk en een volledige KLANG! training door Phil Kamp. Van...

Ayrton op AMF – Amsterdam Dance Event

Lichtontwerper Andre Beekmans van The Art of Light selecteerde een brede Ayrton line-up voor de 2023 editie van AMF, het grootste event tijdens Amsterdam Dance Event.

Martin Audio THS

Tri-axiale power van Martin Audio: de THS biedt indrukwekkende prestaties bij een compact formaat.

SQ Dante 32×32 Audiokaart

Allen & Heath SQ Dante 32×32 is de nieuwe audiokaart met Dante-module voor SQ-mixers en AHM-matrixprocessors.

Ampco Flashlight Sales op ISE 2024

Onze collega’s zijn aanwezig op de Inegrated Systems Europe (ISE) in Barcelona. Op deze pagina zie je wie en waar! Zien we je in Barcelona?

Share This