Generations kiest voor Allen & Heath

dLive S7000 voor Generations

gevestigd in Maasdijk, tussen Rotterdam en Den Haag, biedt Generations topkwaliteit evenemententechniek voor zakelijke klanten, events, festivals en theater. De full-service aanpak en het brede pakket techniek in audio, licht, rigging en video brengt Generations door het hele land.

Kortgeleden is het audiopakket uitgebreid met de Allen & Heath S7000, compleet met DM64 rack. Met deze dLive setup is Generations nu klaar voor de meest uiteenlopende producties waar topkwaliteit en flexibiliteit in audio wordt gevraagd!

foto: Audiotechnicus Freek Zwinkels van Generations met de S7000/DM64 setup. 

Meer informatie ?

Max. bestandsgrootte: 256 MB.
Bestand uploaden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Arnoud de Leeuw
Productspecialist

DiGiCo Spring Training Session 2024

Dit waren de DiGiCo - Klang spring sessions  Nu al een begrip voor veel audio - engineers: de DiGiCo sessions in de Ampco Flashlight Studio.Twee dagen DiGiCo training (basic en advanced) door -uiteraard- Jaap Pronk en een volledige KLANG! training door Phil Kamp. Van...

DiGiCo Quantum Pulse Software V1742

SD / Quantum V1742  DiGiCo's nieuwste software release V1742 stelt Quantum-klanten in staat om toegang te krijgen tot Pulse-upgrades terwijl de integratie van het nieuwe KLANG KOS 5.5 besturingssysteem een supersnelle setup van meeslepende IEM-mixsystemen mogelijk...

Ayrton op AMF – Amsterdam Dance Event

Lichtontwerper Andre Beekmans van The Art of Light selecteerde een brede Ayrton line-up voor de 2023 editie van AMF, het grootste event tijdens Amsterdam Dance Event.

Martin Audio THS

Tri-axiale power van Martin Audio: de THS biedt indrukwekkende prestaties bij een compact formaat.

SQ Dante 32×32 Audiokaart

Allen & Heath SQ Dante 32×32 is de nieuwe audiokaart met Dante-module voor SQ-mixers en AHM-matrixprocessors.

Share This