Hofman Productions en Martin Audio Torus

Na de aanschaf van het Torus systeem in april 2022 heeft Hofman Productions de Martin Audio set stevig aan het werk gezet. Een goed moment om eens te informeren naar de mogelijkheden en de ervaringen!

Hofman heeft de beschkking over een compleet systeem:

6x Torus T12 (4x T1215 2x T1230) in Ampco Flashlight custom cases, 6x SXC118 subs, 4x IK42 amps en alle benodigde accessoires en hardware. 

Torus is multifuntioneel en kan gestackt en gevlogen, met of zonder sub worden gebruikt in horizontaal en verticaal array. In solo opstelling is Torus een krachtige point source luidspreker.

foto: Eelco Hofman en de TORUS set 

Een jaar op pad met Torus

Eelco Hofman benadrukt de veelzijdigheid van het TORUS systeem:

“Al sinds de aanschaf hebben wij en onze opdrachtgevers veel plezier van onze Torus set. Krachtig, mooi klinkend en multi – inzetbaar, precies wat wij nodig hebben voor onze brede klantenkring. De door Ampco Flashlight ontwikkelde custom flightcases maakt het vervoeren, op- en afbouwen nog makkelijker.”

Met klanten in de zakelijke markt, theaters, festivals en concerten biedt Hofman een compleet pakket techniek in de gehele regio vanuit de moderne thuisbasis in Goes.

foto’s: de Ampco Flashlight custom flightcase, en het TORUS systeem horizontaal ingezet bij een outdoor event. 

Meer over Hofman Productions

Meer weten over Martin Audio?

Max. bestandsgrootte: 256 MB.
Bestand uploaden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Martijn de Jong

Martijn de Jong

Account manager

Meer weten over Martin Audio? Neem contact met me op!

DiGiCo Spring Training Session 2024

Dit waren de DiGiCo - Klang spring sessions  Nu al een begrip voor veel audio - engineers: de DiGiCo sessions in de Ampco Flashlight Studio.Twee dagen DiGiCo training (basic en advanced) door -uiteraard- Jaap Pronk en een volledige KLANG! training door Phil Kamp. Van...

DiGiCo Quantum Pulse Software V1742

SD / Quantum V1742  DiGiCo's nieuwste software release V1742 stelt Quantum-klanten in staat om toegang te krijgen tot Pulse-upgrades terwijl de integratie van het nieuwe KLANG KOS 5.5 besturingssysteem een supersnelle setup van meeslepende IEM-mixsystemen mogelijk...

Ayrton op AMF – Amsterdam Dance Event

Lichtontwerper Andre Beekmans van The Art of Light selecteerde een brede Ayrton line-up voor de 2023 editie van AMF, het grootste event tijdens Amsterdam Dance Event.

Martin Audio THS

Tri-axiale power van Martin Audio: de THS biedt indrukwekkende prestaties bij een compact formaat.

SQ Dante 32×32 Audiokaart

Allen & Heath SQ Dante 32×32 is de nieuwe audiokaart met Dante-module voor SQ-mixers en AHM-matrixprocessors.

Share This