MOOIJ Alkmaar upgrade met Martin Audio

Bleeker Groep levert Martin Audio CDD aan bijzonder restaurant

Martin Audio CDD overtuigt steeds meer techici, luisteraars en locaties: klank, looks en accessoires maken het verschil. Zo ook bij Restaurant MOOIJ in Alkmaar, dat de Zuidamerikaanse keuken extra kleur geeft met een CDD6 / SX210 combinatie.

Geinstalleerd door de Bleeker Group, een vaste Martin Audio gebruiker, was het Jacco Bleeker zelf die de CDD’s specificeerde en de optimale plaatsing bepaalde, om tegemoet te komen aan het multifunctinele karakter van MOOIJ waar achtergrond- en livemuziek elkaar afwisselen.

Op de begane grond zijn in totaal 14 CDD6 en 2 SX210 subs geinstalleerd, op de 1e etage 8 CDD6 en een SX210.

 

Subtiel met hoge SPL

Na eerdere goede ervaringen van MOOIJ eigenaren Remco de Boer en Daan Touw in restaurant Marktzicht in Broek op Langedijk was de keuze voor CDD snel gemaakt. De spreiding, warme klank en hoge geluidsdruk van de CDD6 bewijst zich daar al langer.

“Alhoewel de looks niet doorslaggevend waren en de eigenaars vooral voor geluidskwaliteit gingen, bleek CDD op beide vlakken de beste keuze” aldus  Martijn de Jong, product specialist bij Ampco Flashlight Sales. “Ook de subs zijn naadloos in het interieur ingepast”.

Na inregeling met SMAART is het systeem nu enige tijd naar volle tevredenheid actief, bevestigen ook de restauranteigenaren:

“We zijn heel erg blij met het eindresultaat, het systeem ziet er goed uit en klinkt geweldig. Bezoekende technici en muzikanten staan steeds weer verbaasd over de prestaties”.

MOOIJ ALKMAAR 

BLEEKER GROUP 

Meer weten over Martin Audio?

Max. bestandsgrootte: 256 MB.
Bestand uploaden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Martijn de Jong

Martijn de Jong

Account manager

Meer weten over Martin Audio? Neem contact met me op!

Martin Audio Training | Terugblik op 2 dagen praktijk en theorie

Martin Audio Trainingsdagen  Deze week hebben we weer wat nieuws geïntroduceerd: De eerste Martin Audio trainingsdagen georganiseerd in onze eigen Ampco Flashlight Studio!Wavefront Precision Robin Dibble van Martin Audio verzorgde de training. Speciaal uit Engeland...

Audiotonix STEAM

Op zichzelf doet de naam Audiotonix misschien niet zo snel een belletje rinkelen. Als we je nou vertellen dat dit het moederbedrijf achter vooraanstaande merken zoals Allen & Heath, DiGiCo en KLANG is? Dan is er eigenlijk geen verdere introductie meer nodig...

DiGiCo Spring Training Session 2024

Dit waren de DiGiCo - Klang spring sessions  Nu al een begrip voor veel audio - engineers: de DiGiCo sessions in de Ampco Flashlight Studio.Twee dagen DiGiCo training (basic en advanced) door -uiteraard- Jaap Pronk en een volledige KLANG! training door Phil Kamp. Van...

Ayrton op AMF – Amsterdam Dance Event

Lichtontwerper Andre Beekmans van The Art of Light selecteerde een brede Ayrton line-up voor de 2023 editie van AMF, het grootste event tijdens Amsterdam Dance Event.

Martin Audio THS

Tri-axiale power van Martin Audio: de THS biedt indrukwekkende prestaties bij een compact formaat.

SQ Dante 32×32 Audiokaart

Allen & Heath SQ Dante 32×32 is de nieuwe audiokaart met Dante-module voor SQ-mixers en AHM-matrixprocessors.