Ayrton Rivale & Argo

Ayrton liet met een indrukwekkende beursstand in Frankfurt de mogelijkheden van de diverse armaturen op spectaculaire wijze zien. Dat was nog niet alles: Drie nieuwe modellen zijn toegevoegd aan het Ayrton-gamma:

Rivale is een unieke lichtgewicht all-weather profile met grootse prestaties

Argo 6 Wash & Argo 6 FX zijn de all-weather familieleden van de ZONDA: IP65 effects lights met grote creatieve mogelijkheden.

Meer weten? Alle specs vind je hieronder en in de datasheets, en demo’s zijn binnenkort beschikbaar middels het contactformulier op deze pagina.

Rivale

Uitgerust met een frontlens van 160 mm kan RIVALE PROFILE een ultra-intensieve beam van 4° produceren, net als de “LT” -versies van AYRTON. Het optische systeem met 13 lenzen levert een zoomverhouding van 13:1 en een zoombereik van 4° tot 52°. Daarbij is hij uitgerust met continue rotatie van de pan- en tilt.

Uitgerust met een gloednieuwe 450 W LED-module met een kleurtemperatuur van 6500 K, biedt de RIVALE PROFILE een licht output van 27.000 lumen, gebruikmakend van een gloednieuw HD progressief CMY – kleurenmengsysteem dat perfecte pastelkleuren mogelijk maakt. Aangevuld met een nieuw variabel CTO wiel, 7-voudig vast kleurenwiel en het variabele Deep RED-kanaal zorgt hij  voor optimale CRI waarden inclusief diepe rode kleuren.

De RIVALE PROFILE is standaard uitgerust met een wiel van zeven roterende gobos, een wiel van acht vaste gobos, een messen pakket, een iris, een effect wiel, twee combineerbare roterende prisma’s en twee frost-filters.

Argo 6

Ayrton presenteert de IP65 variant van de succesvolle ZONDA serie: ARGO 6.

Beschikbaar als Wash of FX is Argo 6 uitgerust met 19 RGBW LEDs met een lichtopbrengst van 13.000 lumen. Argo 6 heeft een zoomverhouding van 14:1, een breed zoombereik van 4° tot 56° en biedt ongekende creatieve mogelijkheden.

Argo 6 FX

De Argo 6 FX is een veelzijdige armatuur met continue rotatie van de pan- en tilt en beschikt over een high-definition liquid effect systeem dat we kennen van de Zonda serie. Gebruik de Argo 6FX om unieke complexe grafische effecten te genereren!

Argo 6 WASH

De Argo 6 Wash biedt individuele controle over de LED’s en een bijna oneindige bibliotheek van effecten en kleuren, aan te sturen met macro kanalen. Door de zwarte “honeycomb” krijg je hoge contrasten en strakke beams.

Meer weten over Ayrton?

Direct contact? Bel 030-2414070 tijdens kantooruren of mail met sales@ampco-flashlight.nl

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Arnoud de Leeuw

Arnoud de Leeuw

Product Specialist Ayrton

“Meer weten? neem contact op !”