DMXcat-E

DMXcat-E. De opvolger van de industry-standard DMXcat.
Het nieuwe product is ontworpen om oplossingen te bieden voor het bedienen van een verlichtingsarmatuur via Ethernet. Naast alle functionaliteiten waar DMXcat-gebruikers momenteel van genieten,  stelt DMXcat-E gebruikers in staat om Ethernet-protocollen te bekijken en te verzenden, waaronder ArtNet en Streaming ACN (sACN).

De DMXcat-E maakt kabeltests voor 5-pins XLR- en ethernetkabels mogelijk met een meegeleverde remote. Het apparaat kan SMPTE- en MIDI-tijdcode lezen voor audio- en entertainmentprojecten, met handige functies zoals tijdcode markeren en opslaan naar een bestand. Gebruikers kunnen ook DMX-timings en PoE-spanningen bekijken. De
DMXcat-E hardware bevat een zaklamp, zoemer en USB-C oplaadmogelijkheid. Naarmate meer fabrikanten RDM in hun armaturen implementeren, staat de DMXcat-E klaar om de essentiële testtool te zijn voor de toekomst van verlichting.

Multi-funtioneel

Het nieuwe product maakt kabeltests voor 5-pins XLR- en ethernetkabels mogelijk met een meegeleverde afstandsbediening.

Ethernet besturing.

DMXcat-E is in staat om Ethernet-protocollen te bekijken en verzenden, waaronder ArtNet en Streaming ACN (sACN).

DMX & PoE

DMXcat-E stelt gebruikers ook in staat om DMX-timings en PoE-spanningen te bekijken.

Features

Zaklamp
Zoemer
USB-C oplaadmogelijkheid

Smart Applicaties
Het DMXcat Multi Function Test Tool-systeem van City Theatrical is ontworpen voor gebruik door de professionele licht technicus die betrokken is bij het plannen, installeren, bedienen of onderhouden van theatertechnische en studioverlichtingsapparatuur. Het systeem bestaat uit een klein hardware-interfaceapparaat en een suite van mobiele toepassingen. Samen zorgen ze ervoor dat DMX/RDM-besturing en diverse andere functionaliteiten beschikbaar zijn op de smartphone van de gebruiker, waar en wanneer dat nodig is. Ontwikkeld met input van ontwerpers en technici is de DMXcat een onmisbaar hulpmiddel voor licht technici.
DMXcat kan functioneren in zeven talen: Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Koreaans, Japans en Engels. DMXcat werkt met Android en Iphone. Klik hier voor meer uitleg. 

Meer informatie ?

Max. bestandsgrootte: 128 MB.
Bestand uploaden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Arnoud de Leeuw
Productspecialist

DiGiCo Spring Training Session 2024

Dit waren de DiGiCo - Klang spring sessions  Nu al een begrip voor veel audio - engineers: de DiGiCo sessions in de Ampco Flashlight Studio.Twee dagen DiGiCo training (basic en advanced) door -uiteraard- Jaap Pronk en een volledige KLANG! training door Phil Kamp. Van...

Ayrton op AMF – Amsterdam Dance Event

Lichtontwerper Andre Beekmans van The Art of Light selecteerde een brede Ayrton line-up voor de 2023 editie van AMF, het grootste event tijdens Amsterdam Dance Event.

Martin Audio THS

Tri-axiale power van Martin Audio: de THS biedt indrukwekkende prestaties bij een compact formaat.

SQ Dante 32×32 Audiokaart

Allen & Heath SQ Dante 32×32 is de nieuwe audiokaart met Dante-module voor SQ-mixers en AHM-matrixprocessors.

Ampco Flashlight Sales op ISE 2024

Onze collega’s zijn aanwezig op de Inegrated Systems Europe (ISE) in Barcelona. Op deze pagina zie je wie en waar! Zien we je in Barcelona?

Share This