Nieuw bij Ampco Flashlight Sales: Sound Devices

De Toekomst van RF

Vanaf nu is Ampco Flashlight Sales de officiële distributeur van de wireless producten van Sound Devices in Nederland.

Met trots introduceren wij Sound Devices: Een onmisbare toevoeging aan ons uitgebreide assortiment op het gebied van RF-technologie.

A20 Nexus
A20 SuperNexus

Sound Devices

Sound Devices is een vooraanstaand Amerikaans bedrijf met meer dan 25 jaar aan ervaring in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige opname en RF technologieën. Dit alles met een duidelijk doel: de mooiste, helderste sound, zelfs in de meest uitdagende omstandigheden.

De RF – technologie van Sound Devices is oorspronkelijk gericht op “location sound”. Deze techniek is zeer geschikt voor zowel film, TV als live -toepassingen en ingezet bij vele toonaangevende producties zoals The Revenant, Mad Max en Game Of Thrones

Sinds 2021 maakt Sound Devices deel uit van Audiotonix Group, bekend van o.a. Allen & Heath en DiGiCo. Bij Ampco Flashlight zien wij de enorme potentie van Sound Devices.

We kijken er dan ook naar uit om samen te werken en onze klanten te laten profiteren van topkwaliteit draadloze techniek.

Gamechanger

De Astral Serie van Sound Devices is een ware gamechanger. Een ontvanger die uitbreidbaar is tot 32 kanalen in slechts 1HE! Compact geproduceerd en
ruimtebesparend in je rack. Neem je apparatuur met een gerust hart mee op tournee zonder je zorgen te maken over het afstemmen van frequentiebanden. De Astral serie heeft een bereik van 169-1525MHz waardoor het wereldwijd toegepast kan worden. Sound Devices Astral biedt gemoedsrust met zijn RF Mirror Mode voor volledige redundancy en nog veel meer, waaronder:

 

    A20 Nexus Go
    A20 Opto

    Specificaties

    • AutoAssign – Stel supersnel vrije frequenties in met één druk op de knop
    • GainForward – Gain control op de receiver, niet op de transmitters
    • Integrated Real Time Spectrum Analyzer (RTSA) en scanner voor intuitive frequency coordination
    • NexLink – 2.4GHz bi-directional, long-range transmitter control & timecode sync
    • Onboard 32-bit recording
    • Ingebouwde 6-to-2 RF combiner voor multizone events
    • Uitstekende audio kwaliteit: Volledige 10Hz – 20kHz audio bandbreedte
    • Simpel en snel je land instellingen aanpassen voor het gehele systeem
    • Web Based App: Bediening vanuit elke browser op elke computer, smartphone of tablet

     Voor alle specificaties kan je hier terecht

     

    Transmitters

    De digitale draadloze transmitters van Sound Devices zijn van zeer hoge kwaliteit, voorzien van USB-C, Bluetooth en een RF-output van 2, 10, 20 en 40mW. De Sound Devices A20 mini en de A20 TX zijn duurzaam gebouwd en hebben een batterijduur tot wel 12 uur. Ze bevatten ingebouwde 32-bit float, 48kHz recorders en bieden 100% digitale long-range modulatie met de langste transmissieafstand die momenteel op de markt beschikbaar is.

    Natuurlijk staan wij klaar voor je mocht je meer willen weten. Voor vrijblijvende vragen en offertes kan het contactformulier onderaan gebruikt worden of je kan ons bereiken via onderstaande contactgegevens.

     

    Klik hier voor de productpagina van Sound Devices

    A20 Mini
    A20 TX

    Meer info of een demo?

    Direct contact? Bel 030-2414070 tijdens kantooruren of mail met sales@ampco-flashlight.nl

    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Bart van der Smissen

    Product Specialist

    sales@ampco-flashlight.nl+31 30 241 4070

    Meer informatie of een demo?

    Martin Audio Training | Terugblik op 2 dagen praktijk en theorie

    Martin Audio Trainingsdagen  Deze week hebben we weer wat nieuws geïntroduceerd: De eerste Martin Audio trainingsdagen georganiseerd in onze eigen Ampco Flashlight Studio!Wavefront Precision Robin Dibble van Martin Audio verzorgde de training. Speciaal uit Engeland...

    Audiotonix STEAM

    Op zichzelf doet de naam Audiotonix misschien niet zo snel een belletje rinkelen. Als we je nou vertellen dat dit het moederbedrijf achter vooraanstaande merken zoals Allen & Heath, DiGiCo en KLANG is? Dan is er eigenlijk geen verdere introductie meer nodig...

    DiGiCo Spring Training Session 2024

    Dit waren de DiGiCo - Klang spring sessions  Nu al een begrip voor veel audio - engineers: de DiGiCo sessions in de Ampco Flashlight Studio.Twee dagen DiGiCo training (basic en advanced) door -uiteraard- Jaap Pronk en een volledige KLANG! training door Phil Kamp. Van...

    Ayrton op AMF – Amsterdam Dance Event

    Lichtontwerper Andre Beekmans van The Art of Light selecteerde een brede Ayrton line-up voor de 2023 editie van AMF, het grootste event tijdens Amsterdam Dance Event.

    Martin Audio THS

    Tri-axiale power van Martin Audio: de THS biedt indrukwekkende prestaties bij een compact formaat.

    SQ Dante 32×32 Audiokaart

    Allen & Heath SQ Dante 32×32 is de nieuwe audiokaart met Dante-module voor SQ-mixers en AHM-matrixprocessors.