TivoliVredenburg: DiGiKoning van muziekminnend Nederland

TivoliVredenburg & DiGiCo

TivoliVredenburg in Utrecht heeft zich sinds de opening ontwikkeld tot een vooraanstaande culturele hotspot in Nederland. Met zijn vijf unieke zalen, waaronder poptempel Ronda, de veelzijdige Pandora en de indrukwekkende Grote Zaal (voorheen M.C. Vredenburg), biedt TivoliVredenburg een ongeëvenaarde diversiteit en kwaliteit aan culturele activiteiten. De techniek voldoet aan de hoogste eisen van publiek, locatie en optredende artiesten en gezelschappen. Al jarenlang vertrouwt TivoliVredenburg daarbij op DiGiCo geluidstafels: Met DiGiCo’s state-of-the-art technologie en geluidskwaliteit, ondersteund door de productspecialisten van Ampco Flashlight Sales.

tivoli digico

DiGiCo zorgt voor toekomstbestendigheid

 

Recent koos TivoliVredenburg voor de vernieuwing van een aantal mengtafels voor o.a. de grote zaal, Pandora, Hertz en de Club, met als vlaggenschip de nieuwe DiGiCo Quantum 338, volledig uitgerust met Waves plugin en SD-rack. Hierdoor verzekert de popzaal zich van een goed uitgeruste en uitstekend klinkende line-up.

 

DiGiCo training bij Ampco Flashlight Sales

Daarbij levert Ampco Flashlight Sales niet alleen apparatuur, maar ook hoogwaardige expertise. Onze in-house specialist, Bart van der Smissen, in samenwerking met DiGiCo, heeft een training ter plaatse verzorgd om ervoor te zorgen dat de mixers optimaal worden gebruikt en afgestemd kunnen worden.

Gelukkig hoef je niet bij de TivoliVredenburg te werken om in aanmerking te komen voor zo’n training. Begin april hosten Ampco Flashlight Sales & DiGiCo weer een editie van de DiGiCo Spring sessions. De training is opgedeeld in 2 dagen, met de keuze uit de basic of de advanced training. Op dag 3 ben je van harte welkom op de KLANG! training.

Lees hier meer en schrijf je in!

digico tivoli

Meer info over DiGiCo? 

Direct contact? Bel 030-2414070 tijdens kantooruren of mail met sales@ampco-flashlight.nl

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Bart van der Smissen

Bart van der Smissen

Product specialist

“Geïnteresseerd in DiGiCo? Neem contact met me op!”

DiGiCo Spring Training Session 2024

Dit waren de DiGiCo - Klang spring sessions  Nu al een begrip voor veel audio - engineers: de DiGiCo sessions in de Ampco Flashlight Studio.Twee dagen DiGiCo training (basic en advanced) door -uiteraard- Jaap Pronk en een volledige KLANG! training door Phil Kamp. Van...

DiGiCo Quantum Pulse Software V1742

SD / Quantum V1742  DiGiCo's nieuwste software release V1742 stelt Quantum-klanten in staat om toegang te krijgen tot Pulse-upgrades terwijl de integratie van het nieuwe KLANG KOS 5.5 besturingssysteem een supersnelle setup van meeslepende IEM-mixsystemen mogelijk...

Ayrton op AMF – Amsterdam Dance Event

Lichtontwerper Andre Beekmans van The Art of Light selecteerde een brede Ayrton line-up voor de 2023 editie van AMF, het grootste event tijdens Amsterdam Dance Event.

Martin Audio THS

Tri-axiale power van Martin Audio: de THS biedt indrukwekkende prestaties bij een compact formaat.

SQ Dante 32×32 Audiokaart

Allen & Heath SQ Dante 32×32 is de nieuwe audiokaart met Dante-module voor SQ-mixers en AHM-matrixprocessors.

Share This