Clear-Com update voor Stage Entertainment

Clear-com

Update intercomsysteem AFAS Circustheater en Beatrixtheater  Utrecht

Stage Entertainment staat aan de vooravond van een aantal fantastische musicals.

Om de technische communicatie probleemloos te laten verlopen heeft Ampco Flashlight Sales alle Clear-Com apparatuur voorzien van de laatste firmware en snufjes.
Een mooi moment ook om de kanalen en rollen eens opnieuw te ontwerpen. En dat was dan ook het enige analoge stukje in het hele proces.
De combinatie FreeSpeak II draadloos en HelixNet bedraad geeft een hoge flexibiliteit en betrouwbaarheid voor een probleemloze show.

Beide theaters hebben o.a. de beschikking over 14 helixNet digital panels met beltpacks en 20 FreeSpeak II draadloze intercomposten.

Meer informatie ?

Max. bestandsgrootte: 256 MB.
Bestand uploaden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Arnoud de Leeuw
Productspecialist

DiGiCo Spring Training Session 2024

Dit waren de DiGiCo - Klang spring sessions  Nu al een begrip voor veel audio - engineers: de DiGiCo sessions in de Ampco Flashlight Studio.Twee dagen DiGiCo training (basic en advanced) door -uiteraard- Jaap Pronk en een volledige KLANG! training door Phil Kamp. Van...

DiGiCo Quantum Pulse Software V1742

SD / Quantum V1742  DiGiCo's nieuwste software release V1742 stelt Quantum-klanten in staat om toegang te krijgen tot Pulse-upgrades terwijl de integratie van het nieuwe KLANG KOS 5.5 besturingssysteem een supersnelle setup van meeslepende IEM-mixsystemen mogelijk...

Ayrton op AMF – Amsterdam Dance Event

Lichtontwerper Andre Beekmans van The Art of Light selecteerde een brede Ayrton line-up voor de 2023 editie van AMF, het grootste event tijdens Amsterdam Dance Event.

Martin Audio THS

Tri-axiale power van Martin Audio: de THS biedt indrukwekkende prestaties bij een compact formaat.

SQ Dante 32×32 Audiokaart

Allen & Heath SQ Dante 32×32 is de nieuwe audiokaart met Dante-module voor SQ-mixers en AHM-matrixprocessors.

Share This