Ampco Flashlight Group

Ampco Flashlight is specialist in licht-, geluid-, video- en riggingverhuur en -verkoop. Met een resultaatgerichte en praktische aanpak leveren we de hoogste kwaliteit binnen elk gesteld budget. Mede door onze 35 jaar ervaring bieden wij creativiteit en vakkennis binnen de zakelijke markt, events, broadcast, touring, theater, cultuur, onderwijs, popzalen en live/touring. Dit doen wij door topkwaliteit apparatuur in combinatie met onze specialisten voor u in te zetten. Zo laten wij de techniek optimaal voor u werken.

Maak kennis met ons team

Specialisten in voorbereiding, uitvoering en technologie staan tot uw beschikking. Eén contactpersoon begeleidt u gedurende het gehele traject en zorgt voor heldere communicatie en een optimaal resultaat.

50 jaar Ampco Flashlight

Ampco Flashlight bestaat sinds 2022
50 jaar! Bekijk onze reis van kleine concerten tot Lowlands, van klein kantoortje tot een nieuw pand in Utrecht.

Rental

Onze specialisten en apparatuur stellen wij graag ter beschikking voor live, broadcast, festivals, events, touring en elke andere denkbare toepassing. Kijk op onze rental pagina’s en neem contact op voor meer informatie.

Sales

Een portfolio van topmerken en een team van productspecialisten maakt Ampco Flashlight Sales uw partner voor aanschaf, ontwerp en installatie van audio- en lichtinstallaties. Van 1 specifiek artikel tot een compleet opgeleverde installatie: bij Ampco Flashlight Sales kunt u terecht.

Contact

Max. bestandsgrootte: 256 MB.
Bestand uploaden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Snelle service en backup

Binnen 24 uur geholpen door één van onze monteurs

Repeteren in onze studio

Binnen 24 uur geholpen door één van onze monteurs

Alle faciliteiten

Binnen 24 uur geholpen door één van onze monteurs

Slimme oplossingen

Binnen 24 uur geholpen door één van onze monteurs