Support

Mocht er onverhoopt een storing optreden in gekochte of gehuurde apparatuur, dan bieden wij diverse mogelijkheden om de storing te verhelpen. Vragen? U kunt altijd contact met ons opnemen via de chatfunctie of het contactformulier onderaan de pagina. 

 

Wilt u een defect apparaat aanmelden voor reparatie bij onze sales-afdeling? Het RMA formulier vindt u hier.

Ik heb gehuurd (Rental Support)

Support binnen kantooruren

De Support afdeling is van maandag t/m vrijdag tussen 9:00 – 17:30 uur bereikbaar via:

Rental support Telefoon: +31 (0)30 242 8847
Rental support E-mail: support@ampco-flashlight.nl

LET OP: Uitsluitend wanneer het een verhuurartikel betreft. Bij storingen aan door u geachte apparatuur kunt u terecht bij onze verkoopafdeling op sales@ampco-flashlight.nl

Noodgevallen

Uitsluitend in geval van nood zijn wij buiten kantooruren bereikbaar op onze storingsdienst via Telefoonnummer:
+31 (0)6 5267 3570

Bel dit nummer alleen indien er sprake is van een storing aan door ons geleverde apparatuur waarbij de oplossing niet kan wachten tot de eerstvolgende werkdag. Aan het gebruik van onze storingsdienst kunnen kosten verbonden zijn.

 

Storingen

Storingen en defecten aan apparatuur dient u te melden aan onze afdeling support. Zij zullen u op passende wijze een oplossing bieden en een afspraak met u maken. Het is niet mogelijk om apparatuur zonder afspraak om te ruilen bij een van onze magazijnmedewerkers zonder voorafgaand melding te maken van de storing bij de afdeling Support:

Telefoon: +31 (0)30 242 8847
E-mail: support@ampco-flashlight.nl

Reparaties

Het is als huurder niet toegestaan om onze apparatuur op eigen initiatief te repareren. Reparaties dienen uitsluitend door Ampco Flashlight Rental B.V uitgevoerd te worden, tenzij anders overeengekomen.

Ik heb gekocht (Sales support)

Support binnen kantooruren

Tijdens kantooruren kunt u contact opnemen met onze backoffice op 030-2414070 of sales@ampco-flashlight.nl.

Noodgevallen

In geval van nood kunt u, indien u daarvoor een contract hebt afgesloten, een beroep doen op ons noodnummer dat u is overhandigd. Overige meldingen worden door ons binnen kantoortijden afgehandeld. Wanneer u een mail stuurt reageren wij zo spoedig mogelijk. 

Storingen

Storingen aan installaties of apparatuur kunnen door ons worden verholpen. Dat kan bij u op locatie of bij onze technische dienst. Wij voorzien u graag van een heldere kostenopgave:

sales@ampco-flashlight.nl
+31 30 2414070

Reparaties

Wanneer u een reparatie wenst uit te laten voeren verzoeken wij u eerst een RMA formulier in te vullen, zodat wij alle juiste gegevens over u en de storing hebben. Het RMA formulier vindt u hier.

FAQ rental

Reserve-unit inzetten

Indien u als huurder een meegeleverde reserve-unit inzet om een defect geraakte unit te vervangen, dient de defecte unit zo spoedig mogelijk door de huurder bij Ampco Flashlight Rental B.V. in Utrecht te worden omgeruild of ter reparatie aan te bieden. Wij verzoeken u van te voren contact op te nemen met de Support afdeling

LET OP! ALLEEN VOOR VERHUUR-AANVRAGEN
Heb je een artikel gekocht? kijk dan bij FAQ SALES

Telefoon rental support: +31 (0)30 242 8847
E-mail rental support: support@ampco-flashlight.nl

Transport

Indien gewenst kan de afdeling Support logistieke handelingen bij storingen en/of ruilingen, uit handen nemen. In overleg wordt hier een vergoeding tegenover gesteld. Indien u hierover informatie wenst te ontvangen, verzoeken wij u contact op te nemen met de afdeling Support:

Telefoon: +31 (0)30 242 8847
E-mail: support@ampco-flashlight.nl

Klachtomschrijvingen

Om onnodig veel zoekwerk te voorkomen en om nog sneller en effectiever te werk te kunnen gaan, verzoeken wij u bij retournering van defecte apparatuur ons een duidelijke schriftelijke klachtomschrijving te geven via onze support:

Telefoon: +31 (0)30 242 8847
E-mail: support@ampco-flashlight.nl

FAQ sales

Reserve-unit inzetten

Indien beschikbaar en haalbaar is het inzetten van een reserve-unit mogelijk. Graag informeren wij u over de mogelijkheden daarvan.

Transport

Reparaties kunt u naar ons opsturen of bij ons afleveren. Wanneer u wenst dat wij uw apparaat ophalen doen we u graag een kostenopgave voor het transport.

Klachtomschrijvingen

Wij verzoeken u bij elke reparatie een ingevuld RMA – formulier te voegen om onnodige kosten en vertraging te voorkomen. Het RMA formulier vindt u hier

Contact

Max. bestandsgrootte: 256 MB.
Bestand uploaden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.